Välkommen att boka en tid för Vägledning. En vägledning kan handla om att du behöver en spegel för att komma vidare just nu i livet. Under en 30 min session hinner vi titta på en del i livet som behöver belysas, uppmärksammas och hitta eller ändra riktning på. Jag har arbetat som terapeut under 20 år och har stor erfarenhet av skiftande områden i livet. Jag har dels mitt eget helande som pågått under många år samt många klienter som sökt upp mig. I min livplan ingår att först göra sitt eget helande och sen dela med sig av de redskap som framkommit i vägledning och healingsessioner.

Vi befinner oss i ett energimässigt skifte där själens önskan vaknar till liv. Vi kan då stöta på motstånd i form av mentala och fysiska samt andliga blockeringar som uppkommer i form av sjukdomar, rädslor, depression, sorg eller på annat sätt. 

I en vägledningssession användar jag vägledande kort och guider från andevärlden. Jag arbetar med de högsta guiderna och använder även Akashakrönikorna samt Biblioteket i Alexandria där många har skrifter som hjälper till i nästa steg. Jag har också växthjälpare och andra schamanska hjälpare som öppnar upp blockeringar och ger möjligheter i ett samtal. 

Du bokar en tid via mail här på sidan och väljer på plats i Luleå , via skype eller telefon

Under tiden 12-29 november gör jag vägledningar måndag och onsdag kväll från egypten och det sker då via messenger eller skype. 

Kostnad 400 kr/ 30 min