Shiatsu betyder fingertryck. Det är en kroppsterapi som använder liknande principer som akupunktur men som behandlar med framförallt fingertryck  istället för nålar. Den behandling som jag ger är en inkännande, centrerande kroppsbehandling där du får möjlighet att lyssna med kroppen och där förändring kan ske på djupet. Man jobbar utefter meridianerna där akupunkturpunkterna finns och helar på alla nivåer. En behandling är djupt grundande och balanserande och kan tas bara för den harmoniserande känslans skull men har även en terapeutisk verkan. Våra meridianer är kopplade till våra inre organ och en behandling kan både läka sjukdomstillstånd och bibehålla en redan balanserad kropp. 

Den utförs av mig som är utbildad shiatsuterapeut, liggandes på madrass med kläder på. Shiatsuterapeuten arbetar utefter meridianerna med tryck och stretch i ett lugnt tempo. Den är bra för många obalanser men ger snabbt effekt på migrån, stresstillstånd med sömnsvårigheter, matsmältningsbesvär, frozen shoulder mm

Det fungerar också bra på känslomässiga tillstånd och öppnar låsta känslor av ex ångest. Det är en moderlig beröring där systemet väntas ut och när punkten öppnar sig får kroppen igång sin energibana igen.  

Första tillfället samtalar vi och diagnostiserar det som är i störst behov av balansering 

795 kr/behandling 1 timme 

Prova på 595 kr gäller första behandlingen