Nu är det tid för många tinkturer och elixir att bli färdigställda efter sommarens skörd

Jag kommer att lägga upp de som finns färdiga här och just nu finns ett exclusivt elixir som bara kommer att bli en omgång av 

"Tvillingsjälar"  SLUTSÅLD!!

8/8 08.08 påbörjades färdigställandet av det exklusiva elixiret "Tvillingsjälar" och finns för beställning. Jag kanaliserar elixir med dess syfte och tillsammans med växterna skapas en frekvens som vibrerar i elixiret. Man använder elixiret ceremoniellt vid fullmåne, nymåne och vid meditation utifrån dess syfte. Detta elixir skapar en vibration i kropp, själ och ande för att få ett möte med sin tvillingsjäl. 

Kostnad 250 kr + frakt 42 kr 

"Maria Magdalena" 

Maria Magdalena är en kärlekens och visdomens profetissa och med sin mångfasetterade personlighet väcker hon motstridiga och starka känslor. Hon omtalas både som den heliga bruden och den besudlade skökan. 
Maria Magdalena var en välbärgad, andligt utvecklad och självständig kvinna som var långt för sin tid både i sin kvinnoroll och i rollen som andlig förkunnare. 
Maria Magdalena har kommit starkt till mig i många meditationer och även med en kallelse att göra ett elixir för henne som kan hjälpa framförallt kvinnor att få kraften tillbaka. En av gångerna hon kom in till mig var i Spanien i Marbella i Inkvisitionskyrkan där hon var påtagligt närvarande och gav djupa budskap och stark healing. Hon kommer med buskap och hopp om livsvägen 

 

 "Lakshmi "

Arbetar på din Dharma , din livsväg och överflöd i tillvaron 

 

 

Ett exempel på en kort text - Syns inte på din hemsida