Välkommen till en " Inre och yttre resa till Egypten "  

föreläsning av Annika Månstråle Jönsson!

Vi börjar med att landa till trummans ljud för att få bege oss till Egyptens magiska land där NIlen, Röda havet, bergen i öknen och alla tempel och pyramider skapar en stark energi.

Jag har kommit  hem från min tredje resa till Egypten i november och har nu en inplanerad gruppresa till Egypten med Sfinksrejser som jag fick en förfrågan om samarbete med i Spirituella resor till Egypten. Den kommer på temat " Det heliga bröllopet" och kommer handla om de tre resor jag gjort till Egypten och mött den nedre triangelns gudinnor Isis, Hathor och Sekhmet. Under föreläsningen kommer jag att berätta om äventyren och de klara upplevelserna av de levande myterna och legenderna i den Egyptiska mysterieskolan. Om besöken i tempel efter tempel i de mest heliga och stängda rummen och känslan av starka energier och varmt välkomnande!

Jag  kommer att visa bilder och berätta om grunderna i den Egyptiska mysterieskolan där jag kommer beröra kaos och ordning som princip, använda sistrum till Hathors ära, vi får uppleva gudinnan Sekhmets starka beskydd och få del av Isis magiska symboler utifrån deras tempel och uppleva de Egyptiska oljornas magiska frekvens. 

Kostnad 100  kr som swischas på plats inkl fika 

Plats Meditationscentrum Ljuskällan  i Boden 


Varmt välkomna!

Annika