Jag har min grund i kundaliniyoga sen mer än 20 år tillbaka där jag gick lärling för att sen jobba med egna grupper under många år i Boden. För 10 år sen släppte jag uppkopplingen till Yogi Bhajan som var den som förde kundaliniyogan till väst. MIn intuition visade mig vägen vilket jag tror är viktigt för oss människor framförallt kvinnor. Jag började göra en mer feminin variant av övningar och framförallt kände jag att kanalen blev för mig ljusare. Jag har sen fortbildat mig och vidareutvecklat det till en mer flödande mjukare yoga som är inkännande och friare och blivit min egen guru som jag kallar Sacred Yoga. Jag kommer att erbjuda sköna pass i Galärens nya lokaler på varvet i Luleå Under våren kommer några tillfällen ut för anmälan men hör gärna av dig med en intresseanmälan. 

I de fina helt nybyggda  lokalerna på Västra varvsgatan 18 A har vi utsikt över havet. Det kommer också ut temahelgdagar med Relax och yoga samt Mandalamålning och yoga. Jag har också lagt ut pass i Awakening goddess med yogapass med syfte att nå den feminina kraften. 

 

 

 

 

Yogapass för Balans och harmoni  är 1 timme och  innehåller 

Shaking  för att få igång flödet och släppa spänningar, en skön uppvärmning  där vi släpper dagen och landar här och nu, som sen går över till yogaövningar som är 

Stärkande övningar för mage och rygg  i ett mer inåtriktat lugnt tempo där man även  jobbar med  medveten närvaro och stresshantering.

Mjukgörande övningar för höfter och bäcken där vi ofta har blockeringar som hindrar flödet och skapar mer problem i kroppen i rygg, knän och ben. 

Andningen är en stor del av avslappnig för kroppen där vi medvetet använder andningen för att släppa stress och tillföra nytt syre till kroppen 

Vila mellan övningarna vilket gör att blodcirkulationen kommer igång och energibanor i kroppen öppnas upp utifrån de övningar vi gjort. 

Djupavslappning på slutet för att alla övningar ska få verka i kroppen och att du sen kan komma tillbaka i ny form

 

Du har bekväma kläder att röra dig i och en vattenflaska med