Grupphealingsession 22/4 18-19 

Grupphealing för att rensa, mildra och lugna den fysiska kroppen från cellminnen och skapa en portal ner till jordens hjärta där frid och harmoni alltid råder och sammanståla med den beskyddande fader himmelsenergin  När vi upplever starka rädslor, känner oss ojordade och fladdriga är vi ofta för mycket utåt utanför oss själva. Vi har skapat en pseudotrygghet i det här samhället med ekonomi och materialism som skakas om när vi utsätts som nu för en pandemi. När vi går in i våra instikter om hur vi ska handla vilket är bra att göra istället för att ha mindkontroll kan det vara så att vi upplever cellminnen från tidigare liv som har aktiverats. Det gör att vi känner rädslor som inte alltid logiskt kan förklaras. I den här healingen byts  det som är försvagat eller har lägre frekvens i kroppen energimässigt ut för att vi ska kunna ta emot så mycket ljus som möjligt. 

Kostnad 200 kr swichas till 0767808596 innan sessionen 

 

Beskrivning av healingsessionen 21/3  <3 Många budskap! När vi byter frekvens finns inte Corona. Det finns inget mörker med i det här det handlar bara om frekvenshöjningar för moderjord och oss som lever här. Många av oss har förberetts sista åren genom att få möta otroligt starka rädslor och känner därför ett starkt lugn nu mm För er som har starka känningar i hjärta och lungor är det att rekommendera en healing där man energimässigt byter ut dessa ex schamansk healing för att få ny frekvens i kroppen. Det gäller alla svaga organ etc kan behöva ny frekvens för att kunna ta emot det stora ljus som kommer nu <3 Ni som kan schamansk healing vet att man i soulretrival även kan byta ut organ energimässigt. Gör det på er själva och kolla era klienter !! Nästa distans grupphealingsession är ons 22/4 18-19

 

Grupphealingsessioner 21/3 2020 

10.00-11.00 eller när du kan ta emot

Vid särskilda portalöppningsdagar och andra guidade dagar med höga frekvensenergier då jag blir kallad kommer jag att ha healingessioner för grupper där jag arbetar med mina andehjälpare, kraftdjur och gudinnor från olika dimensioner och stjärnsystem  och till den första healingsessionen speciellt en grupp från Alvriket.

Första datumet är 21/3 då jag är guidad att ge grupphealing för att rensa, mildra och lugna den fysiska kroppen från cellminnen och skapa en portal ner till jordens hjärta där frid och harmoni alltid råder och sammanståla med den beskyddande fader himmelsenergin  När vi upplever starka rädslor, känner oss ojordade och fladdriga är vi ofta för mycket utåt utanför oss själva. Vi har skapat en pseudotrygghet i det här samhället med ekonomi och materialism som skakas om när vi utsätts som nu för en pandemi. När vi går in i våra instikter om hur vi ska handla vilket är bra att göra istället för att ha mindkontroll kan det vara så att vi upplever cellminnen från tidigare liv som har aktiverats. Det gör att vi känner rädslor som inte alltid logiskt kan förklaras. I dagens healing jobbar jag med att upplösa dessa minnen i kroppen och skapa en koppling ner till moderjords hjärta bortom de 3 dimensionella kopplingarna som upplöses med dess trauman. 

Den går till så att du tar det lugnt under denna timme och tar emot där du befinner dig. Healingen fungerar bra och ibland bättre när den ges på distans. Om du inte kan ta emot denna tid kan du ta emot när det passar och skriva in det i din bokning

Varmt välkomna 

Kostnad 200 kr swisch till 0767808596

 

Akrylmålning Alvflickan och månen