Shiatsubehandling

En shiatsubehandling utförs på en madrass på golvet och du är fullt påklädd under behandlingen – gärna i mjuka, lediga kläder. 

Den första behandlingen börjar med en kort förfrågan där du  berättar varför du söker dig till shiatsu. Det kan vara en specifik åkomma/besvär, stress, sömnsvårigheter, ryggbesvär mm 

Under behandlingen trycker jag både med hela handen samt på akupunkturpunkter (tsubo) med fingertopparna längs efter kroppens energibanor (meridianer). Jag sträcker ut muskler och leder för att stimulera energiflödet genom kroppen. Jag anpassar behandlingen efter dina behov och  den kan vara både kraftfull och mjuk. En shiatsubehandling ger en känsla av djup avslappning, närvaro och välbefinnande. 

Regelbundna shiatsubehandlingar förbättrar kroppens självläkande förmåga, förebygger sjukdomar och har goda effekter på matsmältning och andning. Din kroppsmedvetenhet ökar gradvist, och du upplever större välbefinnande, sover djupare och bättre och får en balans i kroppen. Jag gör shiatsubehandlingarna i centrala Luleå på varvet. Du bokar en tid via formuläret här på hemsidan. 

 

Första besöket 60 min 850 kr

därefter 45 min 600 kr