Onlineutbildning där du startar där du önskar

Varmt välkommen till denna utbildning där vi ska gå in i gudinnekraften utifrån inkatraditionen i Peru.  Den finns som onlineutbildning via google classroom  där du blir inloggad och där du har tillgång till videos, ljudfiler och allt material du behöver samt onlinemöten vid 4 tillfällen som vi bokar in. 

Jag har själv många cellminnen och tidigare liv från Peru som både prästinna och präst och har en hel del utbildningar av qeroschamaner. I Peru arbetar qeroschamaner med att nå ut till västvärlden med kunskaper som behövs i den tid vi befinner oss i. Det är en muntlig tradition de står för och den förs vidare traditionellt till nästkommande generation av schamaner på samma sätt. De har dock med hjälp av en schaman som hette Dennis Alejo skrivit ner en del och även gett ut böcker. De hade en schamanutbildning under några år som hette Serenaskolan.

I den här workshopen kommer vi att lära känna sju nivåer av feminin kraft genom initieringsriter som gavs ut av Dona Maria. De heter NUSTAS KARPAY Jag har själv tagit dessa och arbetat med att ge de vidare på det traditionella sättet. De ger dig hjälp att nå egna nivåer inom dig av den feminina kraften i vackra initieringar som görs på plats. 

Vi kommer även att arbeta med PLEJADERNA de sju systrarna och kopplingar till dessa utifrån vårt livsmål 

Vi gör despachos som hyllningsbön som man gör i inkatraditionen. Vackra skapelser kopplade till elementen. 

Puman är den som håller energin och ger beskydd. Här är klippan där vi tittade på  Kondorerna som bodde fritt. 

Jag var i Peru 2012 och fick initieringar av qeroschamanerna. Bilden är från Lake titikaka som är väldens högst belägna sjö på över 4000 möh och den heliga sjön i Peru. 

 

 

Kostnad 2222 kr för distansutbildnigen inkl manual och ljudfiler samt  onlinemöten 

Du behöver 7 stenar inför initieringarna