I den här workshopen kommer vi arbeta med den Egyptisk mysterieskolan med Isis, Hathor och Sekhmet samt deras gudar i det heliga bröllopet. Det finns möjlighet att göra den på distans med ljudfiler och manual samt  inbokat skypemöte. 

De här gudinnorna har jag arbetat med under en längre period för att till slut få vara med om föreningen i det gudomliga bröllopets energi där det heligt feminina och maskulina möts i en energi som är större än dubbelt upp. I de gamla heliga kulturerna var det mötet mellan prästen och prästinnan som skapade det frodiga landskapet och gav de fina skördarna. 

Genom kvinnan kan det nya födas och det hade man kunskaper om i det gamla Egypten. Man hyllade därför prästinnan och hon hade utrymme att i sina ritualer och ceremonier skapa starka energier som gagnade både personer och landet. 

Förutom pyramiderna i Egypten fanns templen där gudinnorna bodde och verkade. I de olika rummen skedde olika saker som barnafödande, healing och även fester. 

I den här workshopen kommer vi arbtea med meditaioner, riter och ceremonier som man gjorde i högkulturen Egyptens prästinnetempel med en hyllning till det heligt feminina, månens kraft och kraften i att ha både den manliga och kvinnliga delen på plats. 

Kostnad 3333 på plats 2222 på distans inkl manual och ljudfiler samt inbokat skypemöte