Workshop Tempelprästinna Atlantis/ Lemurien hösten 2020

Plats Västra varvsgatan 18 A i Luleå 

Tid 10.00-18.00 båda dagarna

På distans för dig som inte kan närvara kurshelgen. Där ingår ljudfiler, manual samt inbokat skypemöte 

Fika och manual ingår och du behvöer ha med en bergskristallspets samt en tilltvå andra stenar som vill följa med

 Denna helg kommer vi att arbeta med Atlantis tradition som finns som en levande rest på flera platser i världen. Jag har själv arbetat med energin på Gozo och Flera av Kanariöarna. Du kommer att få ta del fakta om Atlantis/Lemurien och det som är det levande templet med energier från Atlantis på Gozo. 

Du kommer få möta Lady Nada som verkade i kärlekens tempel i Atlantis under flera eror. Hon är kärleken personifierad och har som uppgift att höja våra frekevenser och föra in en annan typ av relationer som bygger på helhet och medvetande. Lady Nada ingår i det kosmiska rådet och hjälper människor att hela sina karman för att kunna stråla på sin livsväg.  För att nå våra inre nivåer av  kunskap och visdom från Atlantis kommer vi göra regressioner och lära känna karmarådet för att upplösa karman och tidigare liv från Atlantis/Lemurien. Du kommer sen att kunna göra det på klienter, 

I Atlantis använde man stenar, kristaller, musik, färger och örter för att  hela och transformera lägre frekvenser. Det är subtila energier när du jobbar med ursprungets frekvens. För att nå dessa behöver du själv få hjälp att släppa det som är ett begränsande bagage som du valt att möta i denna inkarnation. 

Allt inom oss och runt oss består av frekvenser. Oavsett vilken healingtradition vi använder kommer vi att jobba med frekvenser av olika slag. När man arbetar med eteriska oljor är det också frekvenser vi använder och så också med växter, ljud, färger. I Atlantis hade man en väl utvecklad förmåga och kunskap om frekvenser. Man hade olika fallenhet för de olika uttrycksformerna och fick jobba med det man passade bäst för. 

Du kommer att få initiering för att arbeta med violetta flamman som healingform och vi  kommer att arbeta med delfinernas frekvens , enhörningens frekvens som ligger på samma som mahatmaenergifrekvensen som sitt rena ljus  och närma oss hur man kan arbeta med  örters vibrationer och kristallernas kraft i healing samt hur man tar hand om dessa som en relation. 

Vi kommer också att jobba med att öppna de tre portalerna till hjärta, livmoder  och tredje ögat som ska samverka i den nya tiden.  initiering i hjärtchakrat öppnar upp 12 kammare med olika delar av din personlighet och kvaliteer.  Det är  kopplat till den trefaldiga flamman. Den trefaldiga flamman är ett gudomligt frö inom dig till din egen kristusenergi. 

 

Kostnad 3333 kr halva priset om du vill gå den igen för att repetera samt 2222 kr på distans